Jamstvo za sve!

Od sada u SKOS-u mozete ostvariti pravo na jamstvo za bicikle kupljene u drugim trgovinama, preko Interneta i sl.

Uvjet za ostvarivanje prava na jamstvo je obavljanje nultog servisa na biciklu prije prve voznje (200 kn), te jednokratni trosak od 100kn za navedeno jamstvo.

Osigurajte tehnicku ispravnost Vaseg bicikla u iducoj godini za doslovno nekoliko kuna mjesecno!

(5.3.2017.)

Novi Downtown 350i ABS EURO4!

Downtown 300, predstavljen 2009 godine, odmah postaje apsolutni bestseller sa prodanih 100.000 jedinica u 40 drzava diljem svijeta. S obzirom na svoju popularnost, Kymco je sada redizajnirao Downtown i najavio drugo izdanje svog remek dijela. Kymcova revolucionarna vizija temeljila se na uspjehu Downtowna kao udobnog touring skutera. Elegantni sportski izgled, i poboljsane performanse uz smanjenu potrosnju i emisiju CO2 plinova novitet su za ovu godinu. Snaga i okretni moment povećani su a skuter je 1kg laksi što garantira jos bolje performanse. Takodjer, novi model je potpunosti u skladu s Euro 3 i Euro 4  normama.  Novi, moderniji izgled skutera, sportski elementi za poboljšanje perfomansi i povecan razmak za stopala na podnici kako bi se poboljšala ergonomija krstarenja garantiraju zadovoljstvo kupaca.

(14.3.2016.)

Adriatica bicikli!

Nova sezona, novi modeli! Medutim, ove godine osim novih modela, s ponosom Vam predstavljamo i novi brand talijanskih bicikala. Radi se o vrhunskim Adriatica biciklima koji su u u svijetu dvokotaca poznati po svojem profinjenom talijanskom dizajnu, vrhunskoj kvaliteti i odlicnoj izdrzljivosti. Pristupacne cijene ovih gradskih ljepotana na dva kotaca, koji u ponudi imaju modele s vrhunskom opremom i aluminijskom ramom vec od 2.340,00 kn natjerat će Vas da ozbiljno razmislite o zamjeni svog starog ljubimca. Kompletan asortiman Adriatica modela pogledajte u nacoj ponudi!

(1.3.2016.)

Restauracija bicikala i motocikala!

Predstavljamo Vam jos jednu uslugu iz nase ponude - restauraciju bicikala i motocikala!

Možda imate bicikl novije proizvodnje no ne svida Vam se boja ili neki detalj? Velika je vjerojatnost da ga mozemo prilagoditi Vašim zeljama. Kompletan servis bicikl ce vratiti u stopostotnu funkciju a vješti djelatnici obojit ce i restaurirat Vaš bicikl onako kako Vi to zelite.

 

(1.10.2015.)

Servis Fitness opreme

Kupili ste novi sobni bicikli, ali ga ne znate sastaviti ili je potrebno napraviti nulti servis na njemu? Imate stari Orbitrek koji skuplja prašinu jer ga nitko ne zna popraviti, a Vama baš treba? Nije problem, obratite se nama i mi ćemo servisirati fitnes opremu i popraviti dijelove po najpovoljnijim cijenama.

Vaš Škos.

(27.3.2015.)

   
 
 

Bike & Moto centar ŠKOS (c) - dB design
This site is best viewed in Mozilla Firefox