Kymco AK-550 i X-Town 300

Noviteti u Kymco ponudi ove godine obuhvacaju 2 izuzetno bitna modela. AK-550 na nisanu ima Yamahu T-Max a nadmasuje ju u specifikacijama uz 20% nizu cijenu, dok je X-Town 300 novi, lagani i ekonomicni skuter za gradsku i medugradsku voznju.

Vise o novim modelima provjerite u nasoj ponudi.

 

(23.5.2017.)

Jamstvo za sve!

Od sada u SKOS-u mozete ostvariti pravo na jamstvo za bicikle kupljene u drugim trgovinama, preko Interneta i sl.

Uvjet za ostvarivanje prava na jamstvo je obavljanje nultog servisa na biciklu prije prve voznje (200 kn), te jednokratni trosak od 100kn za navedeno jamstvo.

Osigurajte tehnicku ispravnost Vaseg bicikla u iducoj godini za doslovno nekoliko kuna mjesecno!

(5.3.2017.)

Novi Downtown 350i ABS EURO4!

Downtown 300, predstavljen 2009 godine, odmah postaje apsolutni bestseller sa prodanih 100.000 jedinica u 40 drzava diljem svijeta. S obzirom na svoju popularnost, Kymco je sada redizajnirao Downtown i najavio drugo izdanje svog remek dijela. Kymcova revolucionarna vizija temeljila se na uspjehu Downtowna kao udobnog touring skutera. Elegantni sportski izgled, i poboljsane performanse uz smanjenu potrosnju i emisiju CO2 plinova novitet su za ovu godinu. Snaga i okretni moment povećani su a skuter je 1kg laksi što garantira jos bolje performanse. Takodjer, novi model je potpunosti u skladu s Euro 3 i Euro 4  normama.  Novi, moderniji izgled skutera, sportski elementi za poboljšanje perfomansi i povecan razmak za stopala na podnici kako bi se poboljšala ergonomija krstarenja garantiraju zadovoljstvo kupaca.

(14.3.2016.)

Adriatica bicikli!

Nova sezona, novi modeli! Medutim, ove godine osim novih modela, s ponosom Vam predstavljamo i novi brand talijanskih bicikala. Radi se o vrhunskim Adriatica biciklima koji su u u svijetu dvokotaca poznati po svojem profinjenom talijanskom dizajnu, vrhunskoj kvaliteti i odlicnoj izdrzljivosti. Pristupacne cijene ovih gradskih ljepotana na dva kotaca, koji u ponudi imaju modele s vrhunskom opremom i aluminijskom ramom vec od 2.340,00 kn natjerat će Vas da ozbiljno razmislite o zamjeni svog starog ljubimca. Kompletan asortiman Adriatica modela pogledajte u nacoj ponudi!

(1.3.2016.)

Restauracija bicikala i motocikala!

Predstavljamo Vam jos jednu uslugu iz nase ponude - restauraciju bicikala i motocikala!

Možda imate bicikl novije proizvodnje no ne svida Vam se boja ili neki detalj? Velika je vjerojatnost da ga mozemo prilagoditi Vašim zeljama. Kompletan servis bicikl ce vratiti u stopostotnu funkciju a vješti djelatnici obojit ce i restaurirat Vaš bicikl onako kako Vi to zelite.

 

(1.10.2015.)

   
 
 

Bike & Moto centar ŠKOS (c) - dB design
This site is best viewed in Mozilla Firefox