Tvrtka Bicikli ŠKOS obrt je sa dugom obiteljskom tradicijom koju je započeo Đuro Škurla davne 1950. godine. Kao mehaničarska radionica sa naglaskom na kvaliteti popravaka i fabrikacije,vrlo brzo stječe popularnost u Osijeku i okolici.

Smirivanjem ratnih prilika u Osijeku počinjemo obavljati i trgovačku djelatnost te postajemo prva specijalizirana trgovina i servis bicikala u Osijeku i jedna od prvih u Hrvatskoj.

Povećanje obujma posla kroz godine značilo je i širenje male radionice u Županijskoj 40 prvo na kat, a zatim privremeno i u prostor na križanju Županijske i Gundulićeve ulice u Osijeku.

1998. godine širimo posao i počinjemo prodavati i servisirati motocikle, a od 2004. godine firma Bicikli ŠKOS postaje ovlašteni Peugeot Motocycles koncesionar.

Ubrzo nakon toga selimo kompletan prodajni asortiman bicikala i motocikala u nove prostorije Bike & Moto centra ŠKOS u Gundulićevoj 74 gdje se ujedno nalazi i naš servis za motocikle.

Na naš servis smo posebno ponosni kao najbolji na ovom području.

Glavna figura je Danijel Škurla koji se kao bivši profesionalni vozač bicikla i član reprezentacije Hrvatske isprofilirao u odličnog mehaničara, kako našeg tako jedno vrijeme i mehaničara reprezentacije Hrvatske u biciklizmu.

Svakodnevno provođenje velikog broja sati na biciklu rezultiralo je odličnim poznavanjem svakog dijela i sklopa te brzom dijagnostikom i rješavanjem
problema.

Što se tiče motocikala, spadamo u 5 najboljih koncesionara i servisera Kymco motocikala na Hrvatskom tržištu te smo zbog toga opremljeni najnovijim i najmodernijim alatom za popravak i dijagnostiku.

 
     
 

 

Ukoliko Vam trebaju usluge servisa ili neke informacije slobobno nas posjetite i potražite Danijela, Roberta ili Dalibora.

 

Vaš, Bike&Moto centar ŠKOS


Bike & Moto centar ŠKOS (c) - dB design